субота, 25. фебруар 2017.

Pomračenje Sunca 26. Februara 2017 godine

Резултат слика за sun eclipsa nasa 

U nedelju 26. februara pomračenje Sunca na osmom stepenu znaka Riba. Fiksna zvezda Skat posipa svoj prah sreće da započnemo nove projekte, ostvarimo sjajne kontakte a snove pretvorimo u stvarnost. 
U sledeće dve nedelje sve do punog Meseca popunite listu želja. A onda šest meseci živite deo svog sna.  Zvezde nam poručuju da je došao trenutak za dobru sreću i napredak, jer je ovo period za buđenje talenta.
Značajan  aspekt konjukcije Sunca i Meseca jeste bitan jer predstavlja završetak jednog  i početak novog ciklusa u životu svakog pojedinca. Koliko, kako i na koji način se manifestuje solarna eklipsa,  zavisi od postavke celog natalnog horoskopa. Međutim svakako ovaj planetarni događaj donosi potrebu da stvaramo novu sopstvenu budućnost.  To znači da su sve mogučnosti ispred nas i čekaju da ih velikim delom ostvarimo. Obzirom da se pomračenje odigrava blizu fiksne zvezde Skat koja daje  dugotrajno zadovoljstvo i sreću ništa manje i ne treba da očekujemo. Skat inače znači – želju, zato je bitno da želite ali realno i u okviru svojih mogučnosti. Fiksna zvezda Skat nas inspirise da budemo kreativni da probudimo uspavane talente. Podstiče, inspiriše i puni nas kreativnim nadahnućem,  poezijom, muzikom. Takode označava dar za matematiku, a posebno je dobra za veze. Tako  da u periodu od šest meseci steknemo nove, uticajne prijatelje koji nam pomažu da ostvarimo bar tri želje.
 Solarna eklipsa je suštinski pozitivan događaj jer daje dobar energetski podsticaj  za nove početke. Isto tako je povoljna konjukcija Sunca, Meseca, fiksne zvezde Skat i Neptuna u Ribama, jer nam omogućava da se izdignemo iznad fizickih ograničenja i kroz duhovni razvoj osnažimo sebe. Ovo je period kada nam je pojačana osetljivost, intuicija i empatija. Budite blagi i milosrdni prema nemoćnima jer tako darujete sebe. Dobro je vreme za pridruživanje grupama koje su posvećene stvarima od javnog interesa.
Međutim uvek ima i druga strana medalje, pa u nepovoljnoj konotaciji fiksna zvezda SKAT može  doneti čudne događaje koji se realno i logično ne mogu objasniti. Probleme na koje nailazimo u sledeće dve nedelje mogu izazvati psihički nemir. Takođe pomračeno Sunce ima nepovoljne aspekte sa konjukcijom Mars-Uran, koja daje unutrasnju nervozu i napetost. A tako doprinosi nerazumnom ponašanju i nastanku štete na poslu ili u odnosima. Dok nepovoljni aspekt Sunca i Jupitera traži umerenost i disciplinu. Nepovoljan aspekt Sunca i Marsa daje nestrpljenje i  reakcije koje brzo uvode u svađu. Zato je bitno da se bavimo kreativnim, mentalnim radom koji će nam doneti benefite u toku dolazečih šest meseci. 

 Bilo bi  dobro da pogledate  natalni horoskop i vidite kojom kućom vlada znak Riba. U kojoj kuci vam pada pomracenje?  Ta oblast života se aktivira predstojecih šest meseci. Otvorite svoj portal i zakoračite u novu budućnost. Napokon dopustite sebi da živite svoj san.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...