понедељак, 27. фебруар 2017.

ASTRO PROGNOZE OD 27.02 – 05.03.2017

Резултат слика за vulkanPonedeljak je a teško smo se probudili. Do prve kafe kao da ne postojimo. Da nam je vikend potrajao još jedan dan bilo bi odlično. Ništa ne osećamo od te nove energije koja je najavljena sunčevim pomračenjem. Nema  svežine  na početku radne nedelje. Tranzitni Mesec je do kraja dana u znaku Riba.
 Međutim kao feniks uzdižemo glavu posle jutarnje kafe i počinje ludo ubrzanje. To nas aspekt Marsa i Urana uključuje u struju.  Dve planete u opoziciji sa Jupiterom garantuju  nam nepredvidivu impulsivnu i nestabilnu nedelju ispred nas. Ove nedelje iznenadićemo sami sebe, jer menjamo mišljenje i stavove koje smo do skoro zdušno zastupali. Napetost  donosi rasprave i svađe, preporucuje se bavljenje bilo kojom rekreacijom ili sportom. Bolje da se ovi aspekti potroše na sport nego na svađu i raspravu.
Utorak i sreda su  obeleženi svežom energijom Meseca u Ovnu. Borimo se kao Lavovi, govorimo i kad nas ništa ne pitaju samo želimo pobedu. Brzo reagujemo odmah uzvraćamo udarce ma koliko hteli da se uzdržimo. Puca elektricitet na sve strane malo nam treba da zasvetlimo. Kada posmislmo da nema više snage u nama, osetimo stabilnost jer je četvrtak i Mesec je  Biku. Javlja se potreba za malo ličnog hedonizma i  tada se sve okreće u pozitivnom pravcu. Petak je povoljan da priuštite sebi neku sitnicu koja će vas obradovati. Možda će nekom više prijati večera u etno restoranu.
Subota je dan kada Venera iz Ovna kreće u retrogradni hod. Posle 2009 godine planeta ljubavi i zadovoljstva  ponovo  započinje svoj retrogradni ciklus  u Ovnu. Prividno kretanje Venere donosi nam vibraciju prošlosti,pa se više bavimo zaostalim računima, kreditima, prošlim ostvarenim i neostvarenim ljubavima. Obzirom da je Venera simbol za  materijalne stvari  i pokretnu imovinu, čuvajte se od gubitka, krađe, torbi novčanika, nakita prstenja, automobila. Međutim  ako su aspekti povoljni tada možete pronaći izgubljene stvari ili nekoga koga ste izgubili. Retrogradno kretanje Venere osetiće svi znaci zodijaka ali najvise Ovnovi i Ribe jer se ovaj Venerin ciklus ponavlja posle osam godina u istom znaku. Tako će pripadnici Ovna i Riba koji su raskinuli svoje bitne emotivne veze, ( u periodu od jula do septembra 2016) imati čast da se ponovo sretnu sa prošlošću.

Nedelja je rezervisana za odmor ali nekako napravite plan da izgladite odnose koji su napeti, komunikacija je važna. U tome vam daje podršku Mesec u Blizancima.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...