недеља, 12. фебруар 2017.

Astro prognoze 13.02. – 19.02.2017.

 NEDELJA RUŽIČASTIH NAOČARA


Резултат слика за cupidon

U ponedeljak tranzitni Mesec iz Device u večernjim satima ulazi u  znak Vage. Osećamo dobru i lepršavu energiju vazdušne Vage.  Punimo istrošene baterije i dobijamo novu snagu. Vage su i dalje nesigurne ali zadovoljne, čudno ali istinito.  Veče kao stvoreno za uživanje u muzici, poeziji ili možda dobroj izložbi slika. Polako se pripremamo za utorak dan ljubavi. Amor bog požude i ljubavi naoružan zlatnim strelama  gleda kome treba doneti ljubav da više ne luta.
 Bez obzira što su Mars i Venera u Ovnu i drže nas u latentnoj tenziji, treba da koristimo dobru energiju Meseca u Vagi. To nas održava da ostanemo lepršavi i izbalansirani.
 Deo nas prolazi kroz puno patnji i iskušenja da bi došli do ljubavi, pa upravo zbog tog zadovoljstva treba da  iskoristimo utorak i proslavimo dan ljubavi.
  Slavite ljubav u utorak jer je to najlepša i najdublja energija koju ne treba da propuštamo. Dopustite rimskom bogu ljubavi da vas pogodi zlatnom strelicom  i uživajte u sokovima života koje ljubav daje. Ogrebite se o Amorovu strelu, stavite ružičaste naočare i zaljubite se fatalno.

Sreda 15.februar, Mesec i Jupiter na istom stepenu, aspekt koji donosi pozitivno rešenje prepreka iz jučerašnjeg dana.  Zato pripadnicima znaka Vage nema  rešenja u poslu ali ima  emotivne akcije. Mesec iz Vage u nepovoljnom aspektu ka Marsu i Veneri čini svaki dogovor i dalje neizvesnim.
Četvrtak i  petak, pa sve do večernjih sati u  subotu kad dočekujemo  Mesec u Škorpiji.  Tada smo spremni  da zatvorimo jedno poglavlje i krenemo u novo, bolje od prošlosti kojeg smo se čvrsto držali. U  subotu deo pripadnika znaka Riba slave rođendan. Sunce ulazi u Ribe, a Merkur iz Vodolije  čini ih i dalje neodlučnim i napetim.  Nema razloga za brigu novi  poslovi kreću već početkom sledeće nedelje. To će osetiti i pripadnici  znaka Strelca jer tranzitni Mesec najavljuje nove projekte tranzitirajući kroz njihov znak. U nedelju će Mesec iz Strelca praviti povoljan aspekt sa Venerom u Ovnu pa će tako doprineti emotivno intelektualnim razgovorima sa partnerom. Ko voli nek uživa u pametnoj ljubavi ako je ima.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...