понедељак, 6. фебруар 2017.

Asto prognoze od 06.02. – 12.02.2017

Asto prognoze od 06.02. – 12.02.2017

Vodolije novi zaokret !!!!!

Резултат слика за lunar eclipse 
Početak nedelje a Mesec  je i dalje u Blizancima, dan  ispunjen kontaktima, druženjem i komunikacijom. Tražite usluge i ako morate napravite kompromis. Ponedeljak je obeležen  Jupiterom koji menja svoje  kretanje. Danas, Jupiter u Vagi  započinje prividan retrogradni hod, koji traje oko četiri meseca,  do  09. juna. Da li će otkriti skrivene potencijale ili nam postaviti više ciljeva odjednom? To ipak zavisi od rasporeda ostalih planeta u individualnoj natalnoj karti. Uglavnom retrogradni Jupiter može doneti  prošlost na naša vrata. Preispitivanje odnosa sa bivšim poslovnim ili bračnim partnerom, pravni poslovi, zaostale tužbe. Dok će neki od nas ponovo naći svoju kreativnost u poslastičarnicama, salonima lepote, buticima. Vraćaju se na posao koji su već radili. Utorak je obeležen Merkurom koji ulazi u Vodoliju i donosi ubrzanje od kojeg i glava može da nas zaboli. Postajemo nestrpljivi želimo sve odluke da sprovedemo odmah. Obzirom da je Mesec već ušao u znak Raka pravi balans ubrzanju  tražimo mirno i porodično okupljanje koje nas smiruje. Odlično za večeru u dvoje, koju je ON pripremio.  U četvrtak  osećamo problem sa sopstvenim  velikim očekivanjima, nestrpljivi smo ceo dan, a da ni sami ne znamo gde žurimo. Ipak nas petak obraduje jer znamo da je vikend pred nama. Međutim subota je dan koji obeležava celu nedelju jer je pun Mesec u znaku Lava.
   Prvo pomračenje Meseca ,   11.februara 2017. (Beograd, 01:32h, 22°28’) u vatrenom znaku Lava. Ovaj fenomen najjače će osetiti Vodolije i Lavovi,  i ostali koji imaju Sunce, Mesec ili ascedent u ovim znacima. Deluje u manjoj meri i na ostale znake zodijaka.
 Lunacija -  pomračenje Meseca opisuje vreme završetaka, zatvaramo jednu knjigu da bi otvorili sledeću. Mesečeva pomračenja  imaju uticaj na bitne, promene, događaje i iskustva u životu svakog od nas. Uglavnom ova egzibicija može  doneti nova iskustva potpuno drugačije ciljeve i pravce u životu.
  Nedelja a Mesec u Devici,umesto da odmaramo našli smo posao koji će nam oduzeti dan za odmor. A kad sve završimo  pravimo planove za sledeću nedelju, zapisujemo da nešto ne zaboravimo. Napokon umorni  legnemo sa mislima sta će na to novo doneti Mesečeva eklipsa.

Lunarna eklipsa, 11.februar 2017. (Beograd, 01:32h, 22°28’Le)
Solarna  eklipsa, 26.februar 2017. (Beograd, 15:58h, 08°12’Pi)
Lunarna  eklipsa, 7.avgust 2017. (Beograd, 20:10h, 15°25’Aq)

 Solarna eklipsa, 21.avgust 2017. (Beograd, 20:30h, 28°53’Le)

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...