петак, 13. јануар 2017.

Tranzitna Venera u Vodoliji –  7.12. -  3.01.2017
Фотографија корисника Bazar
 Ljubav bez pravila


Planeta inspiracije u znaku orginalnosti. Iz stabilnog  hladnog  zemljanog elementa znaka Jarca u orginalnu, neobičnu   Vodoliju. Venera je stepen zadovoljstva i utiče na naša osećanja i želje.  Izaziva personalni osećaj sreće u zavisnosti kojim se znakom kreće u toku godine. U svakom znaku zadrži se oko mesec dana.
Dok je Venera šetala kroz znak Jarca uvidela je da materijalna sigurnost često ne donosi zadovoljstvo.Tako skida okove posvećenosti i odanosti  ulazi u svet autentičnosti.
Venera u  Vodoliji  nekonvencionalna,orginalna,uvek čudnog  stila oblačenja,  sa visoko razvijenom socijalnom svešću ona pleni svojom pojavom. Veoma prilagodljiva lako se uklapa u najrazičitiji način društva ali i tada nosi u sebi nešto što je izdvaja. To mora biti bar neobična frizura ili percepcija i stil razmišljanja. Neobična i orginalna atrakcija je ono što Venera u Vodoliji  nosi i posipa oko sebe.
Gostujući u Uranovom znaku Vodolije, donosi nam direktno pokazivanje ljubavi.Potrebno je prijateljstvo da bi mogla ući u partnerski odnos. Slobodna, neobična uvek u kontri od ustaljenih normi, hrabro pokazuje ljubav i uvek bira neobične partnere. Mora tako, jer ne voli standarde i norme koje obavezuju. Uvek raspoložena za eksperimentisanje u ljubavi, poslu, oblačenju izdvaja se iz okoline koja voli njenu lucidnu prirodu jedne umetnice života. Ekscentrična nikad dosadna, Venera u Vodoliji  ne želi miran provod kod kuće, ona voli da komunicira sa mnogo ljudi, da šokira.
 Na samom ulasku planete ljubavi u Vodoliju pravi blagi aspekt sa Mesecom koji se sprema da napusti znak Riba, daje nam eksluzivu velikih osećanja  i naglašenu želju za društvenim životom.  Osobe u vazdušnim znacima će imati potrebu da se napokon fokusiraju na neki projekat ili određeni cilj.
 Venera u Vodoliji u povoljnom  aspektu  sa Jupiterom u Vagi daje nam uzivšene ideale u ljubavi koji  imaju prevelika očekivanja.   Ovo je period kada preovladava želja za konstruisanjem života po sopstvenim pravilima.
 To će svakako naglasiti Mars koji je od 9. Novembra u znaku Vodolije pa sve do 19. decembra kad prelazi u znak Riba. U emotivnim odnosima kad se Venera i Mars sretnu u Vodoliji daju esenciju hladnokrvnosti i harizmatičnosti koja stimuliše um. Lako se zaljubimo u prijatelja i pretvorimo prijateljstvo u emotivnu vezu. Ove dve planete u Vodoliji daju nam ekscentričnu energiju u svim odnosima, poslovnim ili ljubavnim. Ovo je period kad želimo da budemo u vezi a slobodni. Strasni a odmereni, usamljeni a društveni.
 To je Venera u Vodoliji koja živi kontrase stalno pokušavajući da ih pomiri. Ovo  jeste period kada nam je  potreban određen stepen slobode da bi partnerski odnosi dobili notu egzotičnosti.


Tranzit Venere kroz Vodoliju donosi jednu posebnu energiju za rođene u znaku Ovna, koji će dobiti impuls nestandardnih emotivnih nagona.
Bikovi će dobiti podršku nadređenih i malo hrabrosti na poslovnom nivou. A Blizancima uz naporan rad dobra finansijska situacija.
 Za Rakove neplanirani troškovi  i bez fizičkog naprezanja. Lavovima veoma povoljan period u poslu I ljubavi.
Device će povećati troškove I time lično smanjiti prihode.
 Ovaj period za osobe rođene u znaku Vage donosi sreću kroz decu i brak, a pojedninim sledi venčanje.
Škorpije se bave pitanjem imovine ili zemljišta.
Strelčevi rešavaju finansijski problem i poboljšavaju odnose u porodici.
Jarčevima povoljan period za rad i uvećanje prihoda. Period tranzita Venere kroz Vodoliju donosi lični i emotivni osećaj sreće i zadovoljstva.
 Za pripadnike znaka Riba dolazi podrška sa svih strana koja će doprineti ličnoj sreći.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...