понедељак, 30. јануар 2017.

Astro prognoze od 30.01. – 05.02.2017

Astro prognoze od 30.01. – 05.02.2017

Venera u Ovnu, nova energija !!!!

Резултат слика за energetic person Početak radne nedelje a vi usporeni, uspavani, opustite se, to je zbog tranzitnog Meseca u znaku Riba. Novi energetski naboj osetićemo već krajem sedmice. Mars koji je već ušao u znak Ovna doprinosi novom osećaju aktivne energije.
 Ponedeljak je rezervisan za  kreativnost, osećanja i empatiju. Zato  delite emocije sa drugima, kreirajte, maštajte i ne brinite za realnost. Čak i kada  vam pojačana senzitivnost pokvasi obraze, brzo stavite ružičaste naočare  daju lepši pogled.  Dobro je da završite dan dobrim filmom ili odlaskom u pozorište,  danas je odličan dan za umetnost.  Izrazite se kreativno.  U  utorak bavimo se nerealnim , prevelikim očekivanjima, a to nas uvodi u mogući sukob sa nadređenima. Prioriteti su nam pretumbani a to nas često unervozi.  U drugom delu dana, susret  Meseca i  Marsa u znaku Ovna, daje  nam jednu sjajnu aktivnu  ljubavnu  energiju. Direktne, neobične i nagle ludosti ulepšaju  veče pred spavanje.   Iako smo razdražljivi i nemirni sada imamo neke spečificne želje, recite to glasno slobodno. Sreda je je dan kada napokon možete završiti posao koji ste još u ponedeljak započeli. Zato je četvrtak dan za hedonizam i dobar ručak u restoranu  blizu vašeg radnog mesta. I kako to obično biva kad zadovoljite sva čula, razmislite o štednji  i putovanju koje  dugo planirate. U petak obavite razgovore koji mogu izgladiti prijateljske odnose. Komunikacija može biti kratka ali efikasna. Venera ulazi u znak Ovna sveža, efikasna,  konkretna i direktna pa njena  energija boji  vikend ispred nas.  Budite odvažni i hrabri, aktivirajte se da bi osnažili volju. Dajte podršku onima koji  to zatraže od vas. Bežite od nesporazuma,  postavljate pitanja da ne budete u enigmi.  


Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...