понедељак, 23. јануар 2017.

Astro prognoze od 23.01. – 29.01.2017

Astro prognoze od 23.01. – 29.01.2017 

Резултат слика за slike za  kineskunovu godinuPonedeljak,  Mesec u znaku Strelca  u nepovoljnom aspektu sa Neptunom. Dan je obeležen  pogrešnim potezima i neispunjenim očekivanjima. Zato se danas uzdržite od prevelikih očekivanja. Medutim,  Sunce u Vodoliji daje nam mogućnost da ipak budemo bar malo autentični.Sunce ulaskom u znak Vodolije donosi potencijal za uspeh i manje finansijske dobitke.Bar ovog meseca možete izaći na kraj sa nepredviđenim troškovima. Dobra energija za vazdušne znake preliva se  na Vage i Blizance koji će napokon sa manje nervoze uz bolju organizaciju biti zadovoljniji i kreativniji. Iskoristite dobre poslovne prilike.
 I dalje je aktuelan tranzit  Marsa iz znaka Riba i Saturna u Strelcu.  pa će podsticati donošenje odluka koje nam se ne dopadaju.  Danas se meša akcija i tenzija a svaka akcija dobija ukus gorčine. Utorak je vreme za dobru organizaciju, druženje,poslovne aktivnosti, jer nam Mesec iz Strelca u povoljnom aspektu sa Uranom  u Ovnu, daje dobar vetar u leđa. Tačno je da ćemo za sve čekati zadnji trenutak ali ništa ne odlažemo za sutra.Već u sredu  Mesec  je u Jarcu, ničim izazvano uozbiljili smo se. Mesec u konjukciji sa Saturnom na kratko donosi loše raspoloženje. Device, Jarčevi  i Bikovi shvataju da su promene koje ne vole neminovnost. Jedan običan radni dan pun obaveza, čak previše zacrtanih planova,  pa ostajemo na poslu do kasnih večernjih sati. Cetvrtak za Rakove, Škorpije i Ribe oslikava emotivne probleme koje nisu u stanju da reše.Neptun I dalje daje izazove na planu poverenja celom vodenom elementu.   

U petak  Venera iz Riba u nepovoljnom aspektu sa Saturnom donosi svađe i probleme u partnerskim odnosima. To su one svađe koje su započele početkom sedmice. Baš kao nastavak mučnog serijala a poslednja epizoda veoma je jasna. U subotu Mars menja znak i ulazi u svoje sedište. Mars u Ovnu nosi akciju i veliko zalaganje da privedemo kraju sve sa početka sedmice. Dobru energiju početnog inpulsa osećaju Lavovi i Strelčevi, naravno, pored Ovnova. Ovo je dobar pomak koji koristimo i u februaru. Mlad Mesec u Vodoliji obeležava početak Kineske Nove godine, Crvenog vatrenog Petla. Kineska Nova godina počinje danas,28.01.2017 I traje do 15.02.2018 godine. Petao najavljuje naporan rad uz prosperitet  ali  veoma dinamičnu aktivnu godinu. Danas ne oblačite crvenu boju , odlučite se za mirnije tonove zemlje.malo uzemljenja nikad nije previše. U nedelju tranzitni Mesec je već u znaku Riba daje nam velikodušnost koja će biti zapažena od drugih.Jedino treba da se uzdržimo od prevelikih ushićenja .

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...