петак, 20. јануар 2017.

ASTRO PROGNOZA ZA VIKEND - 20.01. - 23.01.2017

Muzika, sreća, sreća, radost!!!!


Резултат слика за happiness
Čudno je to kakva energija komunikacije i dobrog raspoloženja započinje već u petak i obeležava vikend ispred nas. Osetili ste zar ne?  Venera iz Riba i Pluton u Jarcu imaju blag povoljan aspekt koji nam donosi  jaku vibraciju ushićene energije koja nas potpuno obuzima. Regenerišete svoj um i telo, izadite uživajte, šetajte  imate sa kim.  Aspekt daje elektricitet u vazduhu,  mislite da parče možete staviti u džep i poneti sa sobom. Toliko sve vibrira oko vas da imate utisak da ste ogrnuti pozitivnom, kreativnom energijom.Opustite se, dozvolite kuvanom vinu u dobrom ambijentu da vas anestezira taman toliko da vam se krv zagreje i obrazi porumene. Dopustite  Mesecu koji je u znaku Škorpije da doda kap esencije jakog intezivnog uživanja u konzumiranju života. Sad ili nikad, jer vec u nedelju nećete uhvatiti taj trenutak intezivne radosti.
Резултат слика за srecne siluete
 Pomirite se na najlepši način sa partnerom i uz to rešite problem koji vas pritiska.. Mesečev aspekt sa Merkurom u Jarcu doprinosi dobroj i pametnoj komunikaciji koja rešava nesporazume. To je ono praktično solomonsko rešenje koje tek sad dobrim razgovorom postižete. Eto nam i lepog vodenog trigona Meseca iz Škorpije i Neptuna u Ribama, popustite malo,pravac Skadarlija, možda muzika i vino nisu loše rešenje. Svakako bolje nego opet da mislite šta on misli da vi mislite. Odgonetnite zagonetku razgovarajte. Malo tamburaša, kuvanog vina i divne skadarlijske noći, potpuno zadovoljavaju simboliku aspekta koji ume da oplemeni dušu. Utešite se dobrom pesmom uz violine i tamburice. Uživajte u vikendu pred vama, osetite ljubav kroz muziku pesmu i naravno partnera.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...