субота, 3. децембар 2016.

VAŠ MARS - VAŠ MUŠKARAC

Mars - vaš muškarac

Резултат слика за pretty men imagesKakvog muškarca privlačite i kakvu energiju nosite to opisuje vaš natalni Mars. Koji je to vaš specijalni muškarac sa kojim želite imati buran i strastven život? Mars  predstavlja snagu i način na koji delujemo. Njegova muška agresivna snaga  opisuje prirodu naših želja.  Mars u zavisnosti od položaja u znaku, aspekta, dispozicije, opisuje koliko imamo energije , seksualnosti, upornosti,strasti, izdržljivosti… Generalno u natalnom horoskopu Sunce predstavlja bračnog partnera, dok Mars predstavlja muškarce pre braka , ponekad pored braka, ili posle braka. Mars je primarni pokazatelj sexsualnosti same osobe i on je prvi nivo fizičke privlačnosti. Često predstavlja snagu volje, izdržljivosti  i način na koji delujemo u određenim okolnostima. . On budi strast pa tako iz početne fizičke privlačnosti  može razviti mnogo obostrane ljubavi.  Položaj Marsa u odredenom znaku u natalnoj karti opisuje tip muškarca  koji  privlačimo i koji nas privlače.
Ovan- Obično je uniformisano lice, sportista, voli hijerarhiju u poslu kojim se bavi. Takmičar u duši spreman za akciju u svakom trenutku.  Upravo vas može privući uniforma ili sirova agresivnost koju direktno ispoljava. Ovaj muškarac je izazov sam po sebi. Kad ga osvojite sagorite u plamenu strasti koji se ugasi pre nego što se upalio.Kad imate Marsa u zemljanom znaku Bika, privlačite usporenu energiju staloženog, ljubomornog muškarca jakog libida koji je dobar i čvrst oslonac. Njegova uspešnost i racionalnost pleni vašu pažnju, jer volite materijalne stvari koje obezbeđuju udobnost. Njegovi poslovi su uvek okrenuti sticanju bogatstva, često ga srećete na vodećim mestima u poslovnom okruženju. Vaš muškarac je uglavnom uspešan praktičan i racionalan. Kad se Mars nalazi u znaku Blizanaca uvek vas privuče neodoljiva komunikacija jedne mladolike nemirne, bezopasne pričalice. Impulsivan drzak i ponekad primitivan humor pleni vašu pažnju. Ovde ulazite u krug nestrpljenja i nedoslednosti koja vas kroz vreme uvodi u nezadovoljstvo. Intelekt, obrazovanje i komunikativnost održava  mogući trougao ljubavi. Mars u Raku donosi nemir u kuću  jer ovo je nametljiv muškarac koji veruje da je uvek u pravu. Energija koju privlačimo sa ovim položajem u natalnoj karti opisuje nam emotivca koji je vezan ne samo za kuću veći za posao i ljude sa kojima sarađuje. Nikako da se opredeli. Žena ovde voli njegovu brigu za dom i porodicu a često ga deli sa poslom kojim se bavi. Uvek tražimo domaćina koji ce se brinuti i voditi računa o svojoj porodici. Često je ovde preslikan obrazac oca iz ženskog horoskopa.

 Samoljubljiv energičan istrajan Mars u znaku Lava. U ženskom horoskopu opisuje ambicioznog, teatralnog I borbenog partnera. Kad ne možemo da se odbranimo od ove nametljive i atraktivne osobe koja uzbudi svaki molekul našeg tela tada znamo da je to naš Mars u Lavu. Neretko je bitno i materijalno stanje.Tako kad prepoznate atraktivnog jakog punog sebe muškarca kojim možete da se ponosite shvatite da ste se već uboli na Amorovu Strelu. Mars u znaku Device je potčinjen muškarac , mekušac koji beži u rad. Pametan je vredan ali mekanog karaktera, veoma nesiguran. Nikada otvoreno ne govori o svojim željama ili namerama. Uvek u pozadini, retko ulazi u konfrontaciju. Koristan muškarac koji je odličan saradnik u poslu ali slab ljubavni partner. Ovde nema strasti puno a puno je analitičnosti, i određene doze egoizma. Kada je Mars u znaku Vage, sve se događa uvijeno u foliju-rukavice. Nikad ne znate na čemu ste u odnosima. On ne može da se odluči. Nema inicijative, veoma popustljiv uvek ide linijom manjeg otpora. Ovo su lepi muškarci ali nedovoljno strastveni i deluju idealno pa  baš zato uvek imamo utisak da im nešto veliko neobjašnjivo fali. Ovde je prisutan problem jer se  traži  ideal koji ne postoji u stvarnom životu. Kada je vaš natalni Mars u Škorpionu, privlačite jake strastvene, borbene muškarce. Ovo je ljubavnik vrhunskih osobina. Provokacija je ono što je dobitna kombinacija u vašem slučaju.  Harizmatičan, nepobediv sportista. Često ste  privučeni dominantnim muškarcem koji ume biti sadista u nekim situacijama. Uvek je odnos sve ili ništa. Ogromna posesivnost koja uništava vezu. Ako se vaš natalni Mars smestio u znak Strelca birate Ili vas  pronalaze  avanturisti i buntovnici, željni stalnog izazova koji ih puni adrenalinom. Međutim ovo je vredan preduzimljiv muškarac kojeg upoznajete na putovanju, a može biti stranac ili čak druge vere. Mars u znaku Jarca opisuje ambicioznog, vrednog, odmerenog muškarca jake volje. Ovo su osobe sa velikom samokontrolom koju često zahtevaju i od partnerke. U ovoj postavci Marsa privučeni ste ambicijom koja osigurava status i sigurnost. Kad ste vlasnica Marsa u znaku Vodolije volite neprilagodljive nekonvencionalne, intelektualne, filozofski orijentisane muškarce.  Ekscentričnost i popularnost je ono što vas privlači vašem tipu muškarca. Veze su vam neobavezne obojene slobodom  jer često ne znate da li ste prijatelji ili ljubavnici? Uglavnom vam u život ulaze avanturisti, ekscentrični, socijalno neprilagođeni tipovi ili koji se bave tehničkim naukama i zanimanjima , nekonvencionalni tip muškarca - možda čak autsajder, a možda i stranac. Kad je Mars postavljen u znaku Ribe Privlače vas umetnici duhovnjaci, sanjari pesnici, duboko emotivno naglašene osobe. Druga strana medalje opisuje ljude zavisne od pojedinih opijata. Tada ste vi slamka spasa za vaše muškarce. 

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...