уторак, 27. децембар 2016.

KAKO VOLI VENERA

KAKO VOLI VENERA


Резултат слика за images of loveKoliko možemo biti privlačni, zadovoljni, koliko možemo dati i primiti ljubavi opisuje natalna Venera. Venera jeste  stepen unutrašnjeg zadovoljstva
Venera u Ovnu
Vedra magnetski privlačna, demostrativna ova Venera voli  naglo i strasno.  Često je u stanju da se zaljubi na prvi pogled. Inicira ljubavnu igru kojoj je teško odoleti. Spremna je na neobične i ekscentrične ludosti da bi pridobila partnera. Interesantna direktna i jaka povratna reakcija je uvek pozitivna. Međutim kad ima nepovoljne aspekte može naglo ući u brak koji se brzo završi. Slaba sposobnost u razumevanju  osećanja drugih ljudi.
Venera u Biku
Venera u Biku zavodnica velikog kalibra. Kad se nalazi u vašoj natalnoj karti daje vam neobično dugu postojanost u osećanjima.Odana stabilna često prijatnog  glasa. Beskrajno šarmantne i nežne, uvek se trude da vezu učine postojanom i dugom.kad su aspekti nepovoljni naglašena je tvrdoglavost, ljubomora I posesivnost. Mogući problemi sa telesnom težinom. Žene sa Venerom u Biku obično su na rukovodečim položajima, i veoma udobno žive.
Venera u Blizancima
Stalno u pokretu, komunikativnasa razvijenim smislim za humor. Lako osvaja šarmom , osmehom ali pre svega pričom. Lako se zaljubi i još lakše odljubi. Flert je za nju vrsta intelektualne igre. Aspekti koji su nepovoljni daju sklonost ka čestim promenama u odnosima. Izražena radoznalost gura ih u nove okolnosti. Dugo ih krasi mladolik izgled, tako često privlače mlađe partnere.
Venera u Raku
Osecajna i osetljiva ova Venera žudi za romanticnom ljubavi. Obožava ljubavnu tematiku jer je idealista u duši. Cesto voli da razgovara o ljubavnim odnosima i osecanjima sa partnerom.Lako povredljiva brani se stalnom zauzetošću. Važna finansijska I porodična sigurnost. Tihi šarm koji pleni. Voli partnera koji stalno ispoljava osećanja. Ako su nepovoljni aspekti Venera u Raku zalepi se za partnera kojeg guši svojom preteranom ljubavlju.
Venera u Lavu
Harizmatična, intezivna, dinamična, Venera u znaku Lava ne zaljubljuje se lako. Interesantne, poznate partnere bira vlasnica ove Venere. Postojana u ljubavi i moći, njegovoj naravno.Silovita teatralna voli dramaticna i uporna udvaranja. Njen život mora svakodnevno biti praznik. Kada su nepovoljni aspekti, izražava ljubomoru, snobizam i preteranu zaokupljenost seksom i hranom.
Venera u Devici
Venera u Devici sakriva svoja osećanja jer je nesigurna i često stidljiva. Ulazi u partnerske odnose iz interesa i obostrane koristi. Ne voli prejake strasti i uzburkane odnose. Svoju ljubav pokazuje podržavanjem partnera i služenjem.Kasno stupanje u bračne odnose. Uvek je zbog nečega zabrinuta.Analizom bilo kog odnosa uništava spontanost I prirodan tok događaja. Ako su nepovoljni aspekti ka Veneri u Devici naglašena je suprotnost.  Tada  stidljivost prelazi u opsednutost seksom, a vrednoća ide u lenjost.
Venera u Vagi
Pravična, harmonična prevelike ljubavi ka umetnosti  i luksuzu, u stalnoj potrazi za balansom I harmoničnim odnosima. Ne podnosi  buku i svađu. Privlačne večno zaljubljene u ljubav. Ako u natalnoj karti imate nepovoljne aspekte onda vas vaša Venera u Vagi čini izveštačenom i površnom.
Venera u Škorpiji
Intezivna, emotivna, strastvena, izraženog seksipila, Venera u Škorpiji  voli  jako i duboko. Međutim, tanka je linija od ljubavi do mržnje. Mistična i dostojanstvena  voli svakim delom tela. Kad su aspekti nepovoljni  može biti nesigurna, sebična i surova.
Venera u Strelcu
Duhovita, društvena idealista, obožava flert. Uvek prijateljski nastrojena sa tradicionalnim ukusom koji uvek bira klasicni pristup okolnostima. Slobodna otvorena lako izražava osećanja, obožava partnere sklone filozofiji . Moguće je da partner bude  druge vere ili stranac. Nepovoljni aspekti  naglašavaju površnost, kapricioznost I konzumiranje iskljućivo iz zadovoljstava. U stanju je da drugima nameće svoja uverenja.
Venera u Jarcu
Naizgled hladna nepristupačna ali posvećena i lojalna, Venera u znaku Jarca voli dugo i istrajno. Ambiciozna,  ne iskazuje lako emocije, duboko u sebi krije veliku senzualnost.  Često bira znatno starije ili mlađe partnere. Ako su prisutni nepovoljni aspekti, opisuju veliku zaokupljenjost materijalnim stvaranjem  i zapostavljanje emotivnih odnosa.
Venera u Vodoliji
Popularna, neobična, funkcionalna u druženju i saradnji u grupama mnogo ljudi. Venera u Vodoliji je sve samo ne obična i dosadna. Uvek funkcioniše po sopstvenim pravilima i vrednostima bez obzira koliko su u suprotnosti sa vremenom ili standardima.  Često iz prijateljskih odnosa razija ljubavnu priču. Kada su aspekti nepovoljni  može biti veoma sebična, hladna I tvrdoglava.
Venera u Ribama
Šarmantna, harmonična intuitivna, uživa u muzici i flertovanju. Talentovana  uživa u društvenom životu. Vesela ljubazna širi bajkovitu sreću na svoju okolinu. Nepovoljni aspekti dovode do preterane sklonosti ka uživanju i stalnoj potrebi osećaja lake anestezije. Često se dogodi da postane egocentrik.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...