среда, 30. новембар 2016.

ТРАНЗИТНА ВЕНЕРА У ЗНАКУ ЈАРЦА

ТРАНЗИТНА ВЕНЕРА У ЗНАКУ ЈАРЦА
КАРИЈЕРА ИЛИ СУДБИНСКА ЉУБАВ
Венера ће боравити у знаку Јарца од 12. новембра до 6. децембра. Ако сте рођени са Венером у Јарцу, онда добро разумете вредност напорног рада, посвећеност и оданост
ПИШЕ: ВЕСНА ТРАЈКОВИЋ (vesnatrajkovic.blogspot.rs)

Авантуре, путовања, афере, музика, плес, комуникација... Све оно што је Венера, планета љубави, доживела док је боравила у знаку ватреног Стрелца, за који дан ће остати иза ње. Кад 12. новембра буде ушла у знак Јарца, у ком владају строгост, ауторитет и организованост, осмех ће нестати с Венериног лица. Венера у Јарцу не воли флерт, она је за озбиљну причу, али не са било ким. Битан је статусни симбол. Она тачно зна шта жели, дуго се спремала. Често су је околности у раној младости натерале да пре времена сазри.
Венера у Јарцу има класичну, непролазну лепоту, одговорна је у послу и партнерским односима. Суздржана је али издржљива и улази у везе или бракове који веома дуго трају. Сатурн влада знаком Јарца и тако боји Венеру старомодним принципом и дисциплином. Венера у Јарцу напорно ради, можда теже него било који други знак, али никад не попушта под притиском. Особе које имају наталну Венеру у Јарцу обично бирају много старије или много млађе партнере.
Земљани елемент знака Јарца подсећа Венеру да не показује своје емоције, већ да љубав исказује својим поступцима. Захтева сигурност и детаљан план у односима. Зато Венера у Јарцу воли материјалну сигурност која даје статус.   Резервисана је у јавности, а приватно лојална и одговорна. Захтева исти ниво амбиције и одговорности у односима који су важни. 
Транзит Венере кроз знак Јарца доноси период сарадње, партнерских договора и остварење планова. Сусрет са Плутоном у истом знаку наглашава проблеме у договорима са партнерима, брачним или пословним. Он је зрно среће или сламка спаса која живот значи. Време је да се процене праве вредности које ће заувек опстати или се заувек угасити. Међутим, шта ће вам донети транзитна Венера док пролази кроз знак Јарца зависи од вашег наталног Сатурна. Уколико има добре аспекте и налази се у добром знаку, велика је шанса да ће се озваничити љубав која сазрела. Исто тако и љубав која се угасила може доживети трансформацију. Међутим, ако су аспекти  неповољни, може се очекивати велики труд да би се односи који су били нарушени поправили. Углавном, током овог периода заокружујемо целу годину, стављамо тачке на делове живота који су били хаотични. После дуго времена, особе са знаком или подзнаком Јарца могу показати своју тајну љубав или тајног партнера.

Венера у свом тразиту кроз знак Јарца повољним аспектом буди успаване Овнове и наглашава могућност љубавне афере у пословном окружењу.  Бикове чекају интезивне друштвене активности. Немојте више гледати у прошлост, то је завршено, бивши остају у прошлости. Овај период Близанцима доноси вибрацију пријатељства и љубави коју су запоставили. Ракови ће напокон наћи мир у у топлом дому, неразумевање у партнерским односима јењава. Лавови, ништа ново у љубави. Али долази диван период креативности и хармонизације породичних односа. Транзит Венере за рођене у знаку Девице доноси период просперитета у послу и на љубавном плану. Ваге, добар је период да нађете посао који већ дуго немате. Шкорпије, ово је ваш период просперитета, финансијског успеха, комуникације, састанака и планова. Све у свему ваш месец, ваш почетак соларне године, срећно! Стрелчеви, напокон предах и стабилизација у послу и љубави. Јарчеви су наглашено позитивно расположени, динамичан период. Водолије, планирајте путовање, чека вас леп провод са партнером. Рибе ће ући у романтичну везу крајем периода транзита Венере кроз знак Јарца.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...