понедељак, 14. новембар 2016.

ASTROPROGNOZE OD 14.11. DO 20.11

PUN MESEC U BIKU


Ova nedelja počinje opozicijom Meseca u Biku i Sunca u Škorpiji.  Pun Mesec je ujedno i Supermesec, a  pojavljuje se kada je mesečeva orbita najbliža Zemlji.  Vodolije, Škorpije i Lavovi ako imaju neku planetu oko 22 stepena,  osetitiće jače upliv ovog fenomena.Naglašena napetost u finansijskom i emotivnom delu. Nesanica i nervoza su pojačane.Nedostatak samopouzdanja i motivacije. Refinasirajte ili transformišite odnos. Ne može ostati na starom i fiksnom delu.Da li ste spremni da otvorite ili odškrinete  Pandorinu kutiju, odlučite sami! Neki finansijski problemi čekaju da se reše.
 Ponedeljak i opozicija Sunca i Meseca u znaku Bika,  opisuje nemoguću kontrolu emocija.Sve vas je obuzelo i želite  strastven zanos. Hoćete a ne znate kako da se približite njemu. Ne gledajte ga tako zanosno spustite pogled jer danas ne možete da mu odolite.
 Dobro je što dolazi utorak jer će povoljan aspekt Merkura i Marsa razbistriti um i učiniti da ne govorimo pogledom nego, normalno rečima. Direktna i strastvena komunikacija može vas dovesti do realizacije ljubavnog zanosa iz predhodnog dana. Koliko vas to košta, izračunajte.
 Sreda je dan kad ne treba da verujete i tražite da slušate laži. Jednostavno izbegnite ozbiljne razgovore i teme jer danas ništa nije onako kao što želite. Sreda je obeležena nepovoljnim aspektom Neptuna i Merkura, a to vam zamagljuje um.

 Sačekajte četvrtak jer vam Venera u povoljnom aspektu sa Neptunom donosi zanos koji cele nedelje priželjkujete. Venera u Jarcu ne broji godine, ne vodi računa o rasnoj ili verskoj pripadnosti, to nije važno.Samo hoće da uživa u datom danu i mogućnostima. Sad je vreme za idealno veče romantike iz snova, ono filmsko vas dvoje, vino i sveće dok violinista  tiho svira. Ako ste kod kuće i nemate druge sveće izvucite one crvene spremljene za novogodišnju noć, poslužiće. U petak ne obećavajte ono što znate da nije moguće.Isto tako ne stavljajte veo iluzije preko rođenih očiju.   Subota je dan za sanjarenje koje vas ne napušta. I tako vas nedelja i dalje drži u romantičnom raspoloženju kojem doprinosi direktno kretanje Neptuna. 

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...