понедељак, 14. новембар 2016.


ASTROPROGNOZE OD 14.11. DO 20.11
PUN MESEC U BIKU
Резултат слика за full moonOva nedelja počinje opozicijom Meseca u Biku i Sunca u Škorpiji. Pun Mesec je ujedno i Supermesec, a pojavljuje se kada je mesečeva orbita najbliža Zemlji. Vodolije, Škorpije i Lavovi, ako imaju neku planetu oko 22 stepena, osetitiće jače upliv ovog fenomena. Naglašena je napetost u polju finansija i emocija. Nesanica i nervoza su pojačane. Oseća se nedostatak samopouzdanja i motivacije. Refinansirajte dugove ili transformišite odnos. Ne možete ostati na starom i fiksnom. Da li ste spremni da otvorite ili odškrinete Pandorinu kutiju, odlučite sami! Neki finansijski problemi čekaju da se reše.
Današnja opozicija Sunca i Meseca u znaku Bika opisuje nemoguću kontrolu emocija. Sve vas je obuzelo i želite strastven zanos. Hoćete, a ne znate kako da mu se približite. Ne gledajte ga tako zanosno, spustite pogled jer danas ne možete da mu odolite.
Dobro je što dolazi utorak jer će povoljan aspekt Merkura i Marsa razbistriti um i učiniti da ne govorimo pogledom nego rečima. Direktna i strastvena komunikacija može vas dovesti do realizacije ljubavnog zanosa iz predhodnog dana. Koliko vas to košta, izračunajte.
Sreda je dan kad ne treba da verujete i tražite da slušate laži. Jednostavno izbegnite ozbiljne razgovore i teme jer danas ništa nije onako kao što želite. Sreda je obeležena nepovoljnim aspektom Neptuna i Merkura, a to vam zamagljuje um.
Sačekajte četvrtak jer vam Venera u povoljnom aspektu sa Neptunom donosi zanos koji cele nedelje priželjkujete. Venera u Jarcu ne broji godine, ne vodi računa o rasnoj ili verskoj pripadnosti, to nije važno. Samo hoće da uživa u datom danu i mogućnostima. Sad je vreme za romantično veče iz snova, ono filmsko - vas dvoje, vino i sveće dok violinista tiho svira. Ako ste kod kuće i nemate druge sveće, izvucite one crvene, spremljene za novogodišnju noć, poslužiće.
U petak ne obećavajte ono što znate da nije moguće. Isto tako ne stavljajte veo iluzije preko sopstvenih očiju. Subota je dan za sanjarenje koje vas ne napušta. I tako vas nedelja i dalje drži u romantičnom raspoloženju kojem doprinosi direktno kretanje Neptuna.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...