понедељак, 7. новембар 2016.

ASTRO PROGNOZE OD 7. 11. DO 13. 11.
MESEC U VODOLIJI BOJI NEDELJU PRED NAMA
Spojite nespojivo – budite orginalni

Ponedeljak je obeležen energijom Meseca u znaku Vodolije. Nervozni u želji da  brzo izrazimo kreativnost, osećamo napetu atmosferu. Merkur u nepovoljnom aspektu sa Uranom u Ovnu dodaje nestrpljenje i ubrzanje. Mesec u Vodoliji je već uradio svoje, obukli smo danas nespojive delove garderobe, želimo da budemo autentični. Mesec u Vodoliji daje druženja i neobične modne dnevne trendove.  Tako nas i podstiče da spojimo nespojivo, jer sve novo i neobično vodi ka progresivnim promenama. Obucite se čudno i u utorak, i zadovoljili ste nestandardni trend Meseca u Vodoliji.
U sredu se i dalje borimo sa strpljenjem, međutim  uz povoljan aspekt Sunca i Plutona dobijamo zrno mogućnosti da ispravimo krivo postavljene dogovore. Ulažemo veliki trud, a nikako da završimo započeto.
Već u četvrtak menjamo koncept, jer će Mesec zakoračiti u znak Riba i pomoći kreativne ideje i dati nam veru da možemo sve. Intuicija radi kao sat, veoma smo senzitivni. Mars u Vodoliji spreman je da deluje, on voli nove ideje.
Petak je obeležen povoljnim aspektom Meseca i Merkura, izgovaramo  sve što nam je na duši.

Subota je dan kad Mesec iz Ovna nagoveštava nove ciljeve kojima se posvećujemo za vreme vikenda. Venera iz vatrenog Strelca prelazi u zemljani element Jarca i donosi posvećenost i lojalnost u poslu i ljubavi. Vreme je za racionalne i lakše dogovore na poslovnom nivou. Sada  imamo ljude koji će podržati naše ambicije. Cela energija ove nedelje obeležena je početnim impulsom Meseca u Vodoliji. Koliko bude neobičan i čudan vaš  celokupan izgled toliko i konzumirate orginalnost.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...