понедељак, 28. новембар 2016.

ASTRO PROGNOZE od 28.11. - 04.12.2016.


 
 STAVI PRAVU STVAR NA PRAVO MESTO

Ovaj ponedeljak više liči na noć iako je dan. Tom osećaju doprinosi i Mesec koji je još uvek u znaku Škorpije. Takva nam je i vremenska prognoza ovog sivog ponedeljka.
 Krajem dana Mesec uplovljava u optimističan znak Strelca pa je energija lakša veselija u hladnoj noći utorka. Razmišljamo o novim planovima i malo više o putovanju.. Otvaraju  se nove mogućnosti. Dobro je da pogledamo neke ponude za predstojeće praznike. Koja destinacija može biti aktuelna isključivo zavisi od ličnih afiniteta.Konjukcija Sunca i Meseca u znaku Strelca doprineće boljem raspoloženju i većem optimizmu.  Nove emocije novi projekti, nove želje stvaraju okolnosti neobičnih susreta. Jaka i ambiciozna Venera u Jarcu u nepovoljnom aspektu sa Uranom u Ovnu čini nas nedovoljno taktičnim i strpljjivim.   Čudna energija, želimo veze i partnerske odnose a sa druge strane volimo svoju slobodu. Svesni smo da vezanost i sloboda istovremeno ne idu zajedno. Sve nam pravi dodatnu nervozu želimo da spojimo nespojivo. Nemir nas čini tužnim a istovremeno  radosnim jer nismo još odlučili. Egzotično stanje duha uvodi nas u stanje lagane odsutnosti iz stvarnosti.
U sredu  i dalje nismo baš potpuno prisutni jer nepovoljan aspekt Sunca i Neptuna pojačava zbunjenost koja nas obmanjuje. Osećamo strast i želju da se aktiviramo jer Mesec i Mars prave blagi aspekt koji nas puni energijom.
Četvrtak je dan za akciju koju smo još u ponedeljak hteli pokrenuti. Povoljan aspekt Marsa i Jupitera u Vagi daje nam dobar vetar koji nas nosi ka završetku svakog novog  posla. Danas osećamo dobru i jaku energiju na fizičkom i emotivnom nivou. Tako nas četvrtak sprema za naporan psihofizički vikend.
Dani vikenda obeleženi su ulaskom Merkura u znak Jarca, kao i povoljnim aspektom Marsa i Saturna. Tako u petak donosimo odluku koja će još jednom sredinom decembra biti razmatrana.Naša odluka će sledeće godine biti predmet aktuelizacije poslovne klime. Aspekt Marsa i Saturna daje nam jaku volju, snagu i odgovornost da krenemo realizujemo i izvesno završimo sve započete ideje poslove i odluke donesene u 2016 godini. Ovo je radni vikend jer postavljamo stvari na svoje mesto.



Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...