уторак, 22. новембар 2016.

Astro prognoze od 21.11.- 27.11.2016

Kontrolišite snažna osećanja


Ponedeljak obeležava kvadrat Sunca u Škorpiji i Meseca u Lavu.Osećaj ravnodušnosti i nedostatka volje ostaje samo u  tragovima. Krajem dana kad  Sunce uđe u znak Strelca i donese nam vatru emotivne ispunjenosti, lakše dišemo. Danas završavamo sa emotivnom izolacijom. Ako smo bili u u emotivnom odnosu osećali smo usamljenost, nedovoljno ljubavi neku čudnu prazninu.Tako se centar naše pažnje pomera sa ljubavnog dela na materijalni, jer Mesec ulazi u znak Device.
Utorak provodimo sa Mesecom u Devici,pokušavamo da razrešimo sve probleme sa novcem ili dokumentima.  Povoljan aspekt Meseca i Venere u Jarcu koja samo što se nije srela sa Plutonom, donosi promene i transformaciju na emotivnom i finansijskom nivou. Sledite optimalno i racionalno mišljenje i pratite svoj put.
Tako u sredu imamo  nove  vizije koje nas vode  ka izabranim ciljevima.Želimo da završimo započete projekte. Međutim ništa od toga jer nam konjukcija Merkura i Saturna postavlja prepreke i produžava rokove na svim planovima i projektima.
Četvrtak je dan obeležen kvadratom Jupitera i Plutona i izraženom željom za dominacijom ali sad nam je potrebna samodisciplina i jaka volja da savladamo izazove i poređamo prioritete.Danas imamo sklonost ka preterivanju. Balansiramo između  samouverenosti i velikih sumnji. Ne želimo pravila i razne dogme hoćemo nešto sasvim novo, drugo.
U petak je  Mesec u Vagi, a Venera sem što je u konjukciji sa Plutonom gradi kvadrat sa Jupiterom i donosi nam rasprave sa emotivnim partnerom. Želimo da uspostavimo harmoničan odnos ali to nam ne ide. Veoma senzitivni  idemo u fanatizam, prevelike i intezivne potrebe vode nas u razočarenje. Jake emocije nas obuzimaju i prave nam neverovatnu napetost. Mesec je  u nepovoljnom aspektu sa Uranom u Ovnu pa dodaje impulsivnost i neuravnoteženost. Želimo da pobegnemo od svega, promenimo mesto prebivališta ali to je kratkog daha. Kasnije u toku dana shvatamo da nas niko ne razume. To je zato što su ovo momenti u kojima ni sami sebe ne shvatamo.

Nestrpljivost, promene raspoloženja, mračne misli opet se uvlače u naš um i  čine da vikend pred nama zahteva dozu usamljenosti  kako bi osvežili našu dušu. Znamo da emotivna posesivnost nikad nije donela dobre partnerske odnose. Tako i treba da iskoristimo tranzit  Meseca u znaku  Škorpije da uđemo u emotivnu izolaciju da bi sakupili snagu i obnovili resurse ljubavi.  Spremno dočekujemo ponedeljak u kojem ponovo  osećamo potpunu slobodu i nezavisnost, lakše je tako. Mesec je opet ušao u znak Strelca i doprinosi našoj socijalizaciji.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...