субота, 15. октобар 2016.

SUPER MESEC U OVNU – 16.10.2016.

Резултат слика за MOON IN aries imagesPUN  MESEC U OVNU – 16.10.2016.

Astrološki događaj punog  Meseca jeste specifičan fenomen, koji se dešava 25-26 puta godišnje. Obzirom da se događa dva puta mesečno, ove planetarne egzibicije, nisu ni retke ni česte pojave na nebu.
 Važnost  lunacije dobija značaj ako se događa na osetljivoj tački u natalnom horoskopu I tada može ukazati na događaj u simbolici te tačke, simbolike planete na tom stepenu, njeno vladarstvo i aspekti kao i  simboliku vrha uglovne kuće ako je  lunacija u konjukciji. Orbis koji važi za lunaciju jeste pola stepena pre i posle fenomena. Tako da nisu sve lunacije i eklipse bitne i važne za natusa vec samo one koje padaju na osetljiva mesta ili  aspektuju planetu , uglove, ako prave  egzaktne aspekte ka ascedentu.

Pun Mesec , dogada se na 23 stepenu Ovna. Ovan je znak  akcije, hrabrosti i autoriteta.  Super Mesec daje  mogučnost da osetimo hrabrost i krenemo u nove pobede. Dobro je što vatreni element Ovna doprinosi i daje vulkansku energiju koja može pokrenuti lavinu dogadaja novih početaka. Ako ste dugo odlagali i čekali da bi započeli neku akciju? Sad je trenutak da skupite hrabrost i krenete napred hrabro,  bez osvrtanja. Sutra je novi dan i Mesec se već nalazi u hedonističkom znaku Bika, zato je dobro da se danas inicira početni impuls budućih  akcija.  Najveći uticaj osetiće ose, Ovan – Vaga, Rak – Jarac.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...