понедељак, 17. октобар 2016.

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: JARČEVI, ISKORISTITE VULKANSKU ENERGIJU! STRELČEVI, SPREMITE SE ZA TALASE LJUBAVI!

Egzotični tranzit Marsa i Plutona u znaku Jarca obeležava nedelju pred nama. Jarčevi će tokom nedelje osetiti veliki naboj energije. Već 19. oktobra tranzitni Mars i Pluton u znaku Jarca grade aspekt konjukcije koja donosi promene. Svaka medalja ima dve strane, tako i konjukcija ove dve planete donosi napredak ili samouništenje. Mars voli da gostuje u znaku Jarca jer tada izražava svoju prirodu. Mars naglašeno koristi energiju i fokus ka ostvarenju planova. Veoma je jak talas energije koji se usmerava ka već zacrtanim ciljevima. Sada su u prvom planu ambicija i hrabrost. Izliva se vulkanska energija koja ide ka ostvarenju unapred zacrtanih projekata. Kada ste fokusirani, vaša produktivnost raste. Ovakav talas fizičke energije može biti usmeren na negativno delovanje, jer konjukcija Marsa i Plutona daje eksploziju delovanja. Nije dobar period za manipulaciju jer može dovesti do sukoba sa okolinom. Stišajte bes koliko je moguće da se ne izložte nasilju. Vulkanska energija konjukcije Marsa i Plutona ne daje garanciju da će vaš projekat ili posao uspeti ali promena energije daje mogućnost za veća dostignuća u budućnosti.

Venera ulazi u znak Strelca 18. oktobra (gde ostaje do 12.11.) i donosi ovom vatrenom znaku strast i kreativnost. Sada kad je aktuelan tranzit Venere kroz vatreni znak Strelca, Jupiter u vašoj natalnoj karti je rezultanta događaja. Važno je u kom je znaku, kojoj kući i kakve aspekte pravi u natalnom horoskopu. Na osnovu svog položaja i aspekta opisuje događaje na ljubavnom i poslovnom planu. Strelčevi, spremite se za ljubav, druženje putovanje, velike talase uzbuđenja. Venera, boginja ljubavi, donosi vam svoje darove, iskoristite ih da živite punim plućima. Sad je sve dozvoljeno, svaki ekstrem je ono što želite. Nova frizura, ples, putovanje, sve što ste nekad želeli ali niste smeli. Sad je trenutak da svoje želje sprovedete onako kako volite. Spremni ste da probate nove stvari. Ne brinite za finansije, ovaj period donosi nove poslovne mogućnosti. Kao i uvek, nije sve baš sjajno, jer će Venera u Strelcu u drugoj polovini perioda svog tranzitnog kretanja imati sastanak sa Saturnom. Konjukcija Saturna i Venere postavlja pitanje da li smo zaslužili da dišemo punim plućima? Mogućnost emotivne blokade koja vodi ka frustraciji i svađi sa partnerom. Tako će strogi učitelj napraviti granice, da bismo mogli da se fokusiramo i ostvarimo sa dodatno uloženim naporom. 


Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...