недеља, 23. октобар 2016.

Da ti kažem kako se danas osećaš...



Isplanirajte dan i budite neodoljivi!

Dobro jutro!
Danas recite ne obavezama i poslu, ali ne samo zato što je nedelja, već  zbog Meseca koji  ulaskom u vatreni element znaka Lava donosi kratku ali dinamičnu energiju koja hrani  dušu. Mesec je započeo kretanje znakom Lava. Već od 9 ujutru povoljno aspektuje Veneru. Ako niste uhvatili povoljne aspekte Meseca i Venere, propustili ste da imate osećaj ljubavi i sreće. Ako niste spavali, bili ste kreativni. Ako ste od onih koji su zasluženo ustali kasnije, nemojte odmah trčati u akciju. Ne vredi ni partnera terati da vam pomogne u kućnim poslovima. Ništa od toga se neće dogoditi. Mesec je u kvadratu sa Suncem i tako, pored početnog entuzijazma, daje osećaj nemoći i odustajanja.  

Uprkos tome, budite neodoljivi, egocentrični i isijavajte radost. Ne dozvolite da vas nepovoljan aspekt Urana i Meseca emotivno unervozi i dovede u nepredvidive situacije. Pretvorite to u pozitivan ishod, isplanirajte dan. Danas je najgore da vam bude dosadno.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...