понедељак, 31. октобар 2016.

Astro prognoze od 31.10 - 07.11.2016

Astro prognoze od 31.10.- 07.11.2016.

Nedelja mašte i iluzije

Ponedeljak, Mesec, Merkur i Sunce još uvek u znaku Škorpije. Ljubomora i intezivna strast u odnosima pravi elektricitet u vazduhu. Razmišljamo razložno, realno, duboko ocenjujemo i verujemo da smo u pravu. Koncentracija i oštrina uma daje svoj poslednji titraj.

 Početni impuls emotivne napetosti već u utorak polako bledi.Gubi se tajanstveni i harizmatični šarm. Mesec iz mračne, intuitivne energije Škorpije ulazi u optimističan ekstrovertan znak Strelca. Tako u drugom danu sedmice možemo započeti sve  što smo planirali za ponedeljak. Sreda je dan kad nas obuzima entuzijazam da završimo sve pravne poslove. Mnogi će početi dugo odlagane šetnje sa partnerom.
 Veseli, aktivni, sportski angažovani dočekujemo povoljan aspekt Sunca i Neptuna. Zadovoljen ego dobija volju i snagu da sredi sve pravne poslove u kontaktu sa strancima.  Povoljan trigon Sunca i Neptuna započinje magičan tranzit koji obeležava celu sedmicu. Budni sanjamo,spremni smo da verujemo u bajku. Čuda su moguća, mešamo iluziju i stvarnost,  Udaljite se na tren od realnosti i loše svakodnevnice. Maštajte, sanjajte velike ciljeve, možda vam se bar jedan ostvari.  Kroz sopstvene snove ponekad možemo bolje upoznati sebe i pročitati putokaze koji nam ukazuju na pravi put. Mrvica mašte čini da nam ova nedelja bude veselija i šarenija.
 Raspoloženi i veseli izvlačimo kreativnost iz najvećih dubina podsvesti.

 Kad osvane četvrtak, Merkur i Pluton daju koncentraciju i oštrinu misli, pečatiraju dogovore i najzad dobijamo bitku u poslovnim pregovorima. Obzirom da smo završili sa planovima, i emotivnim odlukama krećemo u realizaciju jer Mesec ulazi u znak Jarca. Petak je dan posvećenosti radu i ostvarenju planova koji će u sledećoj godini doneti pozitivan bilans.
 Subotu i nedelju obeležava povoljan aspekt Venere i Urana koji uvek naglašava interesantne i egzotične susrete koji ne traju dugo a pamte se ceo život.    

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...