четвртак, 7. јул 2016.

SUNCE U LAVU

Sunce u znaku Lava

Sunčani astrološki znak, jeste bitan kod u horoskopu svake osobe. Kad posmatramo važnost Sunca u životu pojedinca shvatamo važnost ovog svetla  koje predstavlja izvor snage i energije koju trošimo i obnavljamo. Koliko nam je Sunce dobro postavljeno u natalnom horoskopu, u kućama, aspektima i kroz dispoziciju utoliko ce nam život biti bolji i ispunjeniji, snažniji vitalniji..Pozicija Sunca jeste važna tačka jer nam pokazuje gde smo i da li možemo da se izrazimo na pravi način. Koliko možemo izraziti svoju unutrašnju svetlost. Često pokazuje naćin na koji ispoljavamo svoje unutrašnje snage, i kako da ih najbolje iskoristimo za sopstveni razvoj. Sunce može opisati stepen razvoja do kojeg smo stigli a i lekcije koje treba da savladamo. Ova planeta tako i predstavlja naš integritet i unutrašnju motivaciju koja nam pomaže da integrišemo volju i realizaciju. Naša volja uslovljava naćin ponašanja  i osnovni je pokretač naseg bića. Tako da Sunce izmedu ostalog,  opisuje jačinu i uticaj snage volje kod natusa.

Vaše Sunce u znaku Lava, stavlja tačku na stidljivost i povučenost, ovde je važna lična afirmacija. Sunce u znaku Lava ima priču samoizražaja. Bitno je imati mnogo prijatelja a biti vođa.Ova planeta daje aktivnost, mladalačko raspoloženje i veliku dozu optimizma.Prezentacija natusa sa Suncem u znaku Lava uvek je samouverena i dostojanstvena. Sunce ovde označava jaku volju i želju za uspehom. Naravno i esencijalnu stalnu potrebu za aplauzom i divljenjem. Uvek dinamični, ambiciozni, kreativni i spremni da zgrabe svaku priliku i šansu, bitno je da to i okolina primeti i vrednuje. Osobe rođene u znaku vatrenog elementa svakodenevno slave život, jer je njihov princip da stalno imaju osećaj zadovoljstva .Ovaj element naglašava volju za životom, snagu i neobičnu hrabrost. Sa pripadnicima rođenim u znaku Lava, živite stalnu fiestu, praznik, imate latentni osećaj da praznici ne prestaju. Divno je biti u njihovom okruženju dok ne odluče da žele da vas nadmaše, i tada počinje da se ispoljava njihova crta  autokrate.Tako kad Sunce ima neudobne aspekte, položaj, dispoziciju, dolazi do problema u saradnji sa drugima jer tipičan Lav, želi da nametne svoju volju. Javlja se ego problem jer osobe sa Suncem u vatrenom elementu, ne prihvataju određene osobe ili okolnosti.Često nisu u stanju da prihvate i metabolišu različitost od njihovih principa, standarda, i tada odbace situaciju ili se udalje od osoba koje im ne prijaju. Zbog neopisivo fanatične potrebe da budu superiorni u odnosu na druge ljude, žele da imaju potpunu kontrolu nad njima i okolnostima što realno stvara problem u realizaciji uspeha i ciljeva, a i odnosa.
 Kada je Sunce dobro postavljeno, aspektovano ili je u dobroj ugaonoj kući,Natus nosi u sebi ogromnu snagu života koja je predodredena uspehu i samo uspehu u ličnoj samopromociji i afirmaciji.
 Ovde je prisutan samo uspeh jer je sve drugo nedozvoljeno. Uvek je život sve ili ništa. Samodovoljni,ambiciozni često su inspiracija drugim pripadnicima zodijaka. Sunce u znaku Lava najbolje će manifestovati svest o sebi, ego, kreativnost, liderske sposobnosti i veliku volju upravljana svojim životom. Da, osobe sa postavkom Sunca u vatrenom znaku Lava svojom voljom stvaraju sudbinu i prilike koje ih vode ka uspehu. Put ka cilju koji su zacrtali često je praćen prevelikim egom i sebičlukom.


Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...