понедељак, 2. мај 2016.

Tranzitna Venera u znaku Ovna - 2016

VENERA U ZNAKU OVNA - OD 05.04 - 30.04.2016

Dobar pocetak za dijetu. Odlicno za usamljene duse.Fenomenalno za budenje energicne kratke ljubavne avanture.


Iz sna u javu. Mastali smo o ljubavi dok je planeta strasti boravila u znaku Riba, s sad je vreme za akciju. Venera tranzitira kroz znak Ovna, pa gostujuci u Marsovoj kuci dobija vetar u leda, i preduzima sve mere da ulepsa svoje telo. Dobar egzaktni aspekt Venere i retrogradnog Saturna, daje nam mogucnost da ponovo zapocnemo onu dijetu od ponedeljka i napokon uradimo nesto sto smo davno zapoceli.

Резултат слика за venus in aries womanBrzo oblaci svoju uniformu i utrcava u znak Ovna. Nestrpljiva, ne moze da ceka nikoga, sama krci svoj put. Nezavisna i neukrotiva energija kanalise se kroz sport, zato i upisuje neki kurs borilackih vestina.a sto da ne i termine u teretani odlicni kondicioni treninzi. Misli se, svi znaju da  ona sve sama zavrsava u svom pohodu kroz ratne zone zivota.

 Energicna,jaka, nezavisna, prva i jedina, netradicionalna domacica, zena - ratnica. Venerin tranzit kroz znak Ovna, donosi mogucnost novih ljubavi, kratkih strasti, dobar period za iskazivanje dugo skrivane ljubavi, jer Venera kroz ovaj tranzit opisuje temperamentnu ljubav koja osvaja odmah. Ovo jeste Venera koja osvaja, flertuje, brzo se zaljubi ne vodeci racuna o razlikama godina. Partneri mogu biti mlade osobe koje zbog razlike u godinama nisu do sad nikad ni bili u opciji za emotivan odnos.  Moguce su to i  bivse ljubavi jer dispozitor Venere jeste Mars u Strelcu, koji krece u retrogradno kretanje i donosi energiju proslosti.Ovo je dobar aspekt u slucaju da je nesto ostalo nedoreceno ili nedovoljno konzumirano, donosi novu priliku za popravni ljubavni ispit.  Tranzit kroz Marsovu kucu donosi iznenadne pocetke kao i nagle prekide strastvenih emotivnih odnosa. Lako se upustamo u kratke ljubavne avanture.Pogotovo sa egzaktnim aspektom Venere i Urana, koji uvek donese neocekivane obrte u ljubavnom zanosu. Ovde se sve dogada brzo,mesaju se ljubav i zanos. Jaka privlacnost ne moze da odrzi dugotrajnost odnosa. Tako dobijamo frustrirane veze koje nemaju vremena za ljubav, paznju, neznost.

Cesto je prisutno emotivno nezadovoljstvo, jer veze nemaju obezbedenje, potpis, podlogu, vec se stvari neprestano smenjuju. Sve je pitanje trenutka, impulsivnosti, pre strasti nego ljubavi. Dobro je za nove pocetke, u poslu, ljubavi, pogotovo za osobe koje su sagorele u starim vezama ili poslu. Uostalom cekali ste ovaj tranzit Venere kroz znak Ovna jer on daje potreban impuls za promene koje vec dugo prizeljkujete.



venera u ovnu



Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...