понедељак, 11. април 2016.

ASTROLOSKE KONSULTACIJE



ASTROLOŠKE KONSULTACIJE

Važno je znati šta možete očekivati od astroloških konsultacija… ?

Image result for astrology



KAKO IZGLEDAJU I ŠTA NUDE ASTROLOŠKE KONSULTACIJE



Image result for astrology

-      - 
   Potrebno je zakazati termin za astrološke konsultacije. Konsultacije traju sat vremena . Međutim ako  je potrebno mogu trajati najduže dva sata.
-    -      Obično dajem prednost  direktnim konsultacijama , uživo, jer su efikasnije. Međutim moguće je zakazati telefonsku, skajp, konsultaciju uz takode zakazivanje termina.
-    -      Za izradu horoskopa potreban  je  tačan datum, vreme i mesto rođenja. Bez tačnog vremena rođenja nije moguće napraviti precizan horoskop. Međutim, ukoliko ne znate tačno vreme , moguće je metodom rektifikacije izračunati  vreme rođenja uz pomoć podataka važnih događaja u životu natusa, kao i dodatnih podataka bliskih srodnika, mislim na mesto vreme i sat rođenja. Usluga izrade rektifikovanog horoskopa se dodaje ceni  konsultacije.
-      -    Konsultacije se sastoje iz dva dela
-        -  U prvom delu  zajednički razgovaramo o temama koje su bitne, dominantne ili koje vas zanimaju. Obično pogledamo razdoblje iz  predhodnog perioda da bi mogli sagledati trenutnu situaciju.
-     -     U drugom  delu konsultacija,  ukazujem na opšte trenutno stanje  natusa, u vremenu i prostoru, u odnosu i kroz natalnu kartu.Obično se radi analiza i prognoza  za sledeću godinu , uz objašnjenje uticaja na život natusa. Naravno osoba , može postaviti pitanja za sve šta je zanima.
-          Nije loše da osoba ima konkretna pitanja za oblast ili događaje, koji su fokus zanimanja. Koliko su precizna  pitanja, utoliko su i odgovori konkretniji. Astrološke konsultacije jesu i služe za komunikaciju između klijenta i astrologa. Mnogi očekuju  da astrolog pogađa, što je besmisleno  i beskorisno za rešavanje vaših nedoumica ili ciljeva. Moram reći da ja samo čitam beskrajnu simboliku planeta , uz korišcenje astrološkog alata. Tako  da nemam nikakve specijalne moći. Ako neko očekuje da pogađam ili vidim budućnost, predpostavljajući da sam vidovita, onda ja nisam osoba koja vama treba.

Image result for astro chart
-          Ostale astrološke analize koje zahtevaju horoskope dodatnih osoba, posebno se dogovaraju jer zahtevaju dodatnu pripremu. Tako da se to odnosi na teme i analizu, uporednih horoskopa, rektifikacije, relokacije, karmičke astrologije…

-          Cena za astrološke konsultacije, na upit,melom, sms, tel, - Osnovna natalna analiza + godisnje prognoze.


Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...