понедељак, 5. октобар 2015.

Tranzit Jupitera kroz znak Device - Sira slika zivota

Da li će nam Jupiterov tranzit kroz Devicu, dok gostuje u Merkurovoj kući, doneti blagostanje  optimizam, sreču ili bogatstvo? Prirodna šesta kuća zodijaka zadužena za posao,rutinu, daje li mogućnost boljeg posla ili samo više zalaganja ?  Divno je bilo dok je Jupiter tranzitirao kroz znak Lava i plesao sa Venerom, doneo leptiriće koji golicaju maštu.

Jupiter kao benefična planeta nosi deo priče individualnog potencijala, izobilja i ekspanzije u datim periodima života. On je dobar blagoslov, obilje, pomoć,poverenje, optimizam i pozitivnost. Njegov uticaj koji traje oko godinu dana, zavisi od natalne kuće kojom prolazi, pa tako i naglašava oblast života sa mogućim pozitivnim uticajem. Koliko vam može doneti zavisi od položaja natalnih planeta, aspekta koji grade i naravno Merkura kao dispozitora. Sto bi značilo kakav vam je Merkur , tako će vam biti.

   Obzirom da je Devica znak zemljanog elementa, naglašena je usmerenost na materijalni nivo, rutinu, strukturu i pouzdanost. Blagostanje osetiće samo oni koji puno rade i ne štede svoje resurse. Neki će optimizam, zameniti mesto sa realnošcu i prakticizmom. Trezvena i racionalna Devica dok služi Jupiteru ne razmislja o bogatstvu i sreči, već o obavezama i organizaciji što boljeg zdravog načina života. Zemljani znak, sinonim zdravlja, tranzitom Jupitera  koji sve širi i ide ka ekspanziji, deluje na mnoge da bar izvade krv i provere svoje stanje organizma.
 Velika je šansa ,da će se mnoge Device zaposliti, a dobar uticaj Jupitera osetiće Bikovi i Jarčevi. Bikovima, posle dugo vremena ,moćni Jupiter donosi snagu i motivaciju, da se napokon pokrenu i sprovedu svoje ideje.  Potrebno je da ne preteruju u trošenju i da se drže zakonskih okvira, Ove godine talenti dolaze do izražaja. Jarčevi mogu imati uspeh od putovanja, puno novih ideja.Posao će se blago poboljšati. Ljubav se može aktivirati na proputovanju. Velika snaga volje može im pomoći da smanje pesimizam i dobiju novi pogled na život.
 Ulaskom  Jupitera u znak Device  na godinu dana, otvara se pitanje emotivnog i ljubavnog života. Sve što nije završeno dolazi na svoj red. Velike promene u domu i porodici. Novac neće dolaziti planiranim tempom. Ovo je i vreme iznenađenja, impulsivnih odluka. Realisticne i sistematične  Device dobijaju povoljan vetar u leđa da urade ono što su vec duže vreme odlagale.

Svakih dvanaest godina Jupiter prolazi kroz vaš znak, i ova godina ce biti jedna od onih povoljnijih i srečnijih kojih se rado sećate.Rizike i izazove koje ste preuzeli posle perioda 2002- 2003, vodili su vas do pogrešnih odluka.Sada kad se pozitivna atmosfera ponovo nazire, a lekcije iz predhodnog perioda su završene, vreme je za promene.Ulaskom Jupitera u vas znak dobijate mogućnost da značajno poboljšate svaki aspekt vašeg života, kao što su ljubav, zdravlje, rad i karijera.Dugotrajna nesigurnost,  neraspoloženje, i nezadovoljstvo u karijeri i partnerskim odnosima , ostaje iza vas.Neće naravno biti sve baš sjajno, ipak vaša briga za porodicu i porodične stvari, odnose, biće fokus i ove godine. Medutim stvari će se nekako lakše i bez mnogo neudobnih sukoba rešavati.

 Za pojedine Device postoji mogučnost kupovine stana ili kuće sa novcem na koji nisu računali. Jupiterov tranzit pomaže u sagledavanju šire slike na određenu prepreku ili problem.Bitno je to za rođene u Devici, jer znaju dobro koliko su analitični i koliko im znače sitnice koje su nekad minorne važnosti u rešavanju dilema. Isto tako daje mogućnost fleksibilnosti u komunikaciji i kad vas drugi ne čuju. Svakako će se frustriranost bitno smanjiti. Veliki deo rođenih u znaku Device osetiće da ograničenja okoline popuštaju.  Veći uticaj promena na fizičkom nivou, proširenja vidika, edukacije, do kraja 2015 godine osetiće rođeni u prvoj dekadi, dok će ostali uvideti promene u 2016 godini.




    

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...