субота, 18. јул 2015.

TRANZITNA VENERA U DEVICI - PAMET U LJUBAVI !

Tranzitna Venera u Devici - Pamet u ljubavi!


Da li možemo isceliti brakove i veze, ili moramo prihvatiti nemoć oporavka?
Osećate nesigurnost! Upoznali ste osobu kojoj ne možete  pokazati osećanja!
Problem sa seksualnošcu i materijanim delom? Želite već jednom da se dogovorite i definišete vezu ili brak? Napeti ste?


Venera je iz vatrenog Lava, 18.07. 2015 godine ušla u zemljani znak Device gde ce od 25.07. krenuti u svoj retrogradni hod, da bi 31.07.2015. ušla opet u vatreni element Lava.



Bilo je divno biti glavni akter u pozorištu svog života,dok je Venera bila u Lavu.Posle eksplozije strasti, glamura, svetlom okupana, sveže ošišana, spremna na promene, donela je izazove, stalne akcije i nemir.  U vatrenom znaku Lava, sada na 0 stepenu Device ulazi u svet želja za potpunom kontrolom nad situacijama u ljubavi i partnerskim odnosima.. Želja da se voli uz potpuno logično analiziranje svakog detalja u ljubavi. Kažu mnogi, gde ima ljubavi tu kaži, zbogom pameti, a Venera u Devici baš hoće pamet u ljubavi!

Nema mnogo pameti kad se Venera sretne sa fiksnom zvezdom Regulus na nultom stepenu Device.Vreme visokih ideala,burnih veza i neočekivanih događaja.Očekuj neočekivano, u partnerskim odnosima, na poslu, samopromociji i delu vezanom za materiju, novac. Od osećaja ushićenosti i moći, do naglog pada. Dejstvo ove zvezde direktno je vezano za uticaj Marsa i Jupitera, tako da u zavisnosti od aspekata u natalnoj karti koje prave, zavisi koliko će uspon i osećaj moći biti visok a pad laganiji i udobniji. Dejstvo Regulusa ako su povoljno aspektovani Mars i Jupiter donosi pobedu čak i visoke položaje, transformaciju odnosa. Dok u nepovoljnoj postavci može doći do fizičke opasnosti, velike želje za osvetom i nasiljem.

 Ko je ugasio svetla, spustio roletne, skinuo ružicaste naočare,ugasio vatru života? Samo umor osećam, kaže benefična Venera u zemljanom elementu.  Analiza, analize pa boli glava, ne daju misli mira ni odmora. Ne dozovljava se opuštanje već stalna napetost i potreba da se nešto mora ili treba uraditi. Ne mogu se pokazati ni ljubav ni osećanja, strah prevladava. Baš sad kad se kroz zemljani, element nazire potreba za stabilnošcu jedne idealne ljubavi, kakvih samo u filmovima ima. Sukob razuma i ljubavi, postavlja stalno pitanje kako dalje?

Zašto nemamo više onu senzaciju osećanja, strasti, želje i neophodnog dramskog elementa isčekivanja? Slavili smo život, bili glavni glumci svoje ljubavne priće, a sad, kad ljubav dobija novu realističnu energiju zemljanog elementa, osećamo manjak samopuzdanja. Opet nesigurnost, Skidamo raskošan kostim divnih boja ,oblačimo dobro poznati kostim sporedne uloge.
 Venera u znaku Device, daje mnogo, a jako malo može da primi ljubavi, pažnje i nežnosti. Stalno je treba podsećati, da je i ona zaslužila da dobije bar polovinu onoga što daje.
Venera u Devici je u znaku svog pada, a s obzirom da gostuje u Merkurovoj prirodnoj kući, jak mentalni deo ne dozvoljava da se opusti do kraja u bilo kom odnosu pa tako ni u ljubavnom. Nešto povoljniji Venerin uticaj odnosi se na Bikove i Jarčeve, dok malo oslabljeni osećaju Ovnovi, Ribe i Strelčevi.

Osobe koje imaju dobre i harmonične aspekte Venere i Merkura kao dispozitora, u svojoj natalnoj karti, pronaći će balans koji su tokom dužeg perioda izgubili. Ukoliko su aspekti neudobni, može doći do izazova sa materijanim stvarima, kao i  problema da se izraze na spoljnom nivou.Na emotivnom nivou, Venera opisuje stepen unutrašnjeg zadovoljstva. Kada Venera tranzitom šeta kroz znak Device, ima dobre namere da kritikom ukaže gde bi stvari mogle da se poprave. Ali ona sama nikad  nije zadovoljna. Obzirom da ulazi u kuću intelekta ona počinje da primećuje šta sve partneru nedostaje, čime je sve nezadovoljna? Disbalans na ovom nivou, dok se kreće kroz zemljani element znaka Device, može dovesti do blokada seksualne energije u emotivnim vezama koja stvara pritisak u ljubavnim odnosima.

Ovo je kratak period za obnovu, isceljenje starih veza i stabilizovanje partnerskih odnosa,dok će veze koje su započele u toku juna i prve polovine jula ispričati svoju priču.Veze koje će započeti transformaciju odnosa mogu  pocetkom oktobra zaploviti u mirne vode jer ce  Merkur kao dispozitor, odvesti Veneru u znak Vage koja će doprineti balansiranju svake veze i odnosa. Divno je to što pokloni stižu Devicama, ne samo zbog tranzitne Venere, već i zbog ulaska Jupitera 12.08.2015. koji će ostati sve do 09.09.2016. Doneće pravilno raspoređene energije u ljubavi, poslu i novcu, bolju organizaciju, posle osam godina jasniju sliku i odgovore na pitanje kako dalje, kad će meni biti bolje?







Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...