среда, 27. мај 2015.

RETROGRADNI MERKUR

Резултат слика за retrograde mercuryРезултат слика за retrograde mercuryRetrogradni Merkur od 18.05. do 11.06.2015, uvodi nas u period preispitivanja odluka, problema u partnerskim odnosima i nekih davno izrecenih misli i reci. Vladar znaka Device i Blizanaca simbolicno opisuje komunikaciju, pisanje, govor, inteligenciju, nacin ucenja, odnose sa bracom i  sestrama,svakodnevnim okruzenjem prevoznim sredstvima,tehnikom. Nacin misljenja se menja, obzirom na aspekte koje pravi moze nam pomoci u ispravljanju odnosa i odluka za koje smo mislili da su odlicne i prave a isto tako uvodi nas u svadu i losu komunikaciju. Merkurovo retrogradno kretanje traje oko tri nedelje , tri do cetiri puta svake godine.Koliko nam moze pomoci da popravimo odnose, u zavisnosti od polozaja u svojoj natalnoj karti donosi nam probleme u komunikaciji pase kvare telefoni, posta moze zalutati, sredstva za komunikaciju zataje u odlucujucem momentu. Ako putujete proverite da li ste poneli sve sto je potrebno, lako vam se moze desiti da se vratite jer ste nesto zaboravili, isto tako nije bas najbolji period za potpisivanje ugovora i raznih dogovora bilo poslovnog ili privatnog karaktera.Retrogradno kretanje Merkura, planete sazdane od kretanja,daje probleme sa prevoznim sredstvima, automobilima, kompjuterima , telefoni ne salju ili ne primaju poruke od znacaja, mozete duze cekati autobus, put moze biti otkazan a svaki dogovor izmenjen. Obzirom da se retrogradno  kretanje dogada bas u znaku Blizanaca, naglasava problem brzine, prakticnosti ali opet u zavisnosti od licnog planetarnog rasporeda u natalnoj karti donosi dobre ili lose uticaje.
Retrogradni hod planete kretanja, govora, inteligencije, komunikacije,uvodi nas u fazu neodlucnosti zbog prividnog  usporavanja svakodnevnice, stalnog menjanja dogovorenih planova i opste nervoze.  Merkurijanski tipovi su veoma ubrzanog karaktera i tada nam moze pomoci esencija Impatiens, koja se koristi u slucajevima kada nismo raspolozeni za diplomatsku komunikaciju, ublazava vatriranje u sukobima kojima smo podlozni bas u vreme retrogradnog kretanja tranzitnog Merkura, kroz znak Blizanaca.Daje nam vreme i mogucnost da predahnemo i sacekamo sa savetima koje dajemo ili primamo. Smanjuje unutrasnju tenziju i nestrpljenje, isto tako preteranu nervozu i reagovanje. Treba izbegavati sukobe i svade jer nas dovode do iscrpljenosti i nepravilnog varenja.Cvetne esencije Impatiensa cine da obnovimo emotivnu i psihicku ravnotezu.
Duboko udahnite pre nego izgovrite bilo sta, pojacate fizicku aktivnost koja leci frustraciju i pokusajte da imate dovoljno sna.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saturn i Pluton konjukcija u 2020

  Saturn i Pluton konjukcija u Jarcu u 2020 godini Ništa više neće biti isto!!!! Konjukcija Saturuna i Plutona  događa se ...